Om företaget: Tanums Loppis och Antik

På sveriges västkust mellan Göteborg och Oslo i den vackraste delen av vårt land hittar du Tanums Loppis. Vi finns mitt i ett stort turistområde omgiven av skärgård och gamla hällristningar. Här möts forntid och nutid i en perfekt förening av Tanums Loppis.

Vår begagnadmarknad fyller ett behov som ej tillgodoses i vanliga affärer. Här hittar du saker, vänner och miljöer som du inte visste att du saknade. Hit går du för att drömma, leta, minnas, fynda och träffa trevliga människor. Dina primära behov tillgodoses på Tanums Loppis.

Vi köper och säljer allt som kunderna  efterfrågar.  Här finns varor för turister, bofasta, samlare, antik- och designintresserade, självbyggare, ung och gammal. Här finns möbler, porslin, prydnadssaker och allmoge. Här hittar du nästan allt.  
Du kommer att bli förvånad !

Efter ett besök hos oss är du sprickfärdig att berätta för dina vänner. Vi är  unika och väcker känslor hos alla. Här är det lantligt familjärt rörigt och trevligt- en träffpunkt där du handlar billigt- eller dyrt. Vi är störst på marknaden och har trevlig och kunnig personal. Du är och känner dig  välkommen och gör alltid  bra affärer på ......

Tanums Loppis
Eva-Lisa Hansson Kent Delkvist
Tillbaka till förstasidan

adress: 
Tanums Loppis
Stationsvägen 26
457 91  Tanumshede

telefon:
0525 - 207 43
070 - 77 36 107
e-post:/kontakta oss:
eva-lisa@tanumsloppis.nu
kent@tanumsloppis.nu
läs mer om företaget.